Notícies

Informe trimestral dels joves del Barcelonès - 2T 2017 | Pacte per l’Ocupació i el Desenvolupament del Barcelonès Nord

20/10/2017

Informe trimestral dels joves del Barcelonès - 2T 2017

Podeu consultar interactivament l’informe dels joves de cadascun dels municipis de la comarca amb l’enllaç que trobareu al text de la notícia.

L’informe comença amb dades sobre els joves inscrits a la Garantia Juvenil a la comarca. El nombre de joves que s’han inscrit per participar en programes de Garantia Juvenil no ha parat de créixer a la comarca del Barcelonès. A finals de maig del 2017 n’hi havia més de 17.000. prop del 33% d’aquests joves no poden ser beneficiaris de les accions de Garantia Juvenil perquè estan donats d’alta a la seguretat social, és a dir, han trobat feina després d’haver-se inscrit a la GJ. A l’informe podreu consultar aquestes dades, a més de la distribució per gènere, grups d’edat i procedència dels estrangers.

A l’informe també hi ha informació sobre els joves registrats a l’atur: nombre, evolució i principals característiques: edat, gènere, formació, sector de procedència o nacionalitat.

Per acabar, el document inclou informació sobre els contractes registrats a les empreses de cada municipi i que han subscrit treballadors joves.

Amb aquest enllaç podeu consultar interactivament l’informe sencer. Si teniu problemes de visualització proveu a canviar de navegador.

Informe trimestral dels joves del Barcelonès - 2T 2017