Notícies

V JORNADA BARCELONÈS JOVE: PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL AL BARCELONÈS | Pacte per l’Ocupació i el Desenvolupament del Barcelonès Nord

15/12/2016

V JORNADA BARCELONÈS JOVE: PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL AL BARCELONÈS

 


La V Jornada Barcelonès Jove  en aquesta edició té com a objectiu aprofundir i analitzar el Programa de Garantia Juvenil al Barcelonès.

La Jornada es planteja com un espai de trobada dels diferents agents vinculats -tècnics i impulsors del programa- per tal d’intercanviar opinions i experiències. Pretén així contribuir a trobar fórmules que millorin la coordinació dels diferents organismes i agents implicats en la Garantia Juvenil.

El desenvolupament de la Jornada està dividit en tres parts: una primera de diagnosi i anàlisi de dades, la segona de treball en grup per tractar i reflexionar les diferents estratègies possibles de coordinació i una tercera i final, en la que es presentaran diverses experiències portades a terme per diferents agents del Programa.

Està adreçada a professionals directament involucrats en el desenvolupament del Programa de Garantia Juvenil als municipis del Barcelonès.

A l’enllaç que hi ha a continuació podeu consultar de manera interactiva la documentació de la presentació sobre diagnosi i anàlisi de dades feta per l’Observatori del Consell Comarcal del Barcelonès.

RADIOGRAFIA dels joves susceptibles de Garantia Juvenil

Documents relacionats